Oppimis-sissit

Sissimarkkinointi – guerilla marketing – tarkoittaa ”epätyypillisiä markkinoinnin keinoja, jotka tuottavat hyviä tuloksia pienin panoksin. Sissimarkkinoinnin tunnusmerkkeinä pidetään usein luovuutta, ketteryyttä, mielikuvituksellisuutta, edullisuutta ja tuloksellisuutta.” kertoo Wikipedia.

Sissimarkkinointia tehdään erityisesti silloin kun on huutava tarve markkinoida mutta organisaatiossa ei ole budjettia tai markkinoinnin ammattilaisia. Silti on pakko rakentaa näkyvyyttä, asiakaskokemusta, asiakasuskollisuutta sekä levittää hyvää sanaa yrityksen tuotteista ja palveluista. Erityisesti pienet ja aloittavat yritykset onnistuvat usein sissimarkkinoinnin avulla.

Voisiko sissiajattelua soveltaa myös työssäoppimiseen? Eli esteistä ja rajoitteista (= ei ole aikaa, ei ole rahaa/budjettia, ei ole HR-ammattilaisia) huolimatta organisaation oppimishalukkaat ihmiset raivaisivat tilaa ja mahdollisuuksia omalla oppimiselleen, sissi-tyyliin. Luovasti ja innovatiivisesti.

Oppimis-sissit raivaavat tiloja ja paikkoja oppiakseen eli käyttävät kuvitteellista viidakkoveistä kaataakseen esteitä osaamiselta ja rakentavat uusia tapoja oppia, ilman rakenteita tai rajoitteita. Samanmieliset sissit löytävät toisensa ja yhdistyvät vahvemmiksi oppimis-sissi-soluiksi. Osaamisen kehittyy vielä nopeammin ja tehokkaammin joukon voimalla.

Tunnistatko itsesi tästä? Oletko oppija-sissi? Oletko kyllästynyt taistelemaan yksin? Tarvitsisiko sinun organisaatiosi oppimisen sissimeininkiä? Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään oman sisäisen sissisi. Koska jokainen meistä voi oppia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: