Minulla on oppimisaihe mutta ei ryhmää.

Tuntuuko sinusta ettet opi työssäsi mitään uutta?
Onko ammattisi uusi tai harvinainen eikä saman alan kollegoita juurikaan ole omalla paikkakunnallasi?

Kaipaatko yli organisaatiorajojen ulottuvaa oppimista?
Oletko huolissasi omasta osaamisestasi ja kilpailukyvystäsi työmarkkinoilla?

Vertaisopisto on juuri Sinulle. Vertaisryhmissä opit toisilta, pääset kuulemaan ja jakamaan maailmalta haettuja parhaita käytäntöjä sekä saat paikallista soveltamistietoa. Ammattilaisten ryhmiä koordinoivat ammattilaiset itse ja osaamista jakavat alan parhaat paikalliset osaajat. Myös sinä voit perustaa tällaisen ryhmän!

Autamme sinut alkuun ja haluamme kuulla mitä osaamistarpeita sinulla on. Näiltä sivuilta löydät ohjeet niin olemassaoleviin verkostoihin liittymisestä kuin askeleet oman kiinnostuksen kohteen tai ammattialueesi vertaisverkoston käynnistämiseksi. Tuemme ryhmän käynnistymistä sekä oppimista antamalla raamit ja näkyvyyden.

Ja mikä tärkeintä: Vertaisopisto on osallistujille ja aktiiveille täysin ilmainen! Ei jäsenmaksuja, ei osallistumismaksuja eikä osallistumispakkoa. Vertaisopiston sydämessä on ihmisten halu oppia ja jakaa opittuja asioita, ja tämä tieto kuuluu kaikille.

Vertaisopisto tarjoaa monissa vertaisryhmissä käytössä olevan konseptin. Konsepti takaa, että toiminta pysyy jatkossakin ilmaisena ja mahdollisimman kevyenä ja vapaana osallistujille ja jättää sisällölliset päätökset toimintaa pyörittäville ihmisille. Aktiivit saavat tukea ja vertaisryhmänne saa näkyvyyttä Vertaisopiston kautta. Pääsette mukaan myös pohtimaan, miten tuoda ryhmässänne opitut asiat esiin niin, että työelämä tunnustaisi sen ja ottaisi sen huomioon.

Vertaisopiston avulla:

Luotte jatkuvuutta ja näkyvyyttä oppimisellenne

Saatte toimintamalleja ja vinkkejä miten pitää innostusta yllä

Mahdollistatte vertaisilta opitun osaamisen tunnistamisen esim. oppimismerkkien käyttöönotolla

Jokainen voi oppia ja opettaa.


%d bloggaajaa tykkää tästä: